Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in de koets te laten wegwerken. Enige voorwaarden zijn dat de lak nog heel is en dat de deuk niet al te groot is

Onze voordelen

  • Klaar in een dag!
  • Vervangend vervoer
  • Beperkt in kosten
  • Alle lak kleuren op voorraad
  • Geen eigen risico!

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Een deukje maar geen lakbeschadiging? Uitdeuken zonder spuiten is snel en voordelig

Heeft je auto een deukje opgelopen zonder lakbeschadiging? Dan kun je je auto vakkundig door ons laten uitdeuken zonder spuiten. Uitdeuken zonder spuiten is een snelle en voordelige manier van herstel, terwijl de originele lak van je auto behouden blijft.

Uitdeuken zonder spuiten voor prachtig resultaat

Uitdeuken zonder spuiten is een nauwkeurige operatie. De professionals van Autoschade van Mierlo hebben de kennis en techniek in huis om het deukje in je auto vrijwel onzichtbaar te herstellen. Uitdeuken zonder spuiten kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Benieuwd of uitdeuken zonder spuiten een optie voor je is?

Houd er rekening mee dat voor uitdeuken zonder spuiten de deuk niet te groot mag zijn. Ben je benieuwd of uitdeuken zonder spuiten een geschikte oplossing is voor het deukje in jouw auto? Rijd gerust even langs, dan kijken we graag of we iets voor je kunnen betekenen.

 

Neem contact met mij op

U kunt ons altijd bellen of mailen, maar wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Terug naar de homepage
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×