Over Autoschade van Mierlo

Als u Autoschade van Mierlo in Someren-Eind bezoekt, ontvangen we u gastvrij.

Onder het genot van een kopje koffie geven we uitleg over de reparatie en de administratieve afhandeling.

Onze moderne werkplaats

In onze moderne werkplaats wordt uw wagen onder handen genomen door onze deskundige medewerkers die persoonlijke aandacht, kwaliteit en service belangrijk vinden. Om alle reparaties goed uit te kunnen voeren, bestaat onze werkplaats uit een plaatwerkerij en twee spuitcabines. Alle voorzien van de nieuwste apparatuur. Zodat we u van a tot z kunnen helpen.

Wat in 1972 begon als een klein reparatiebedrijf aan huis is uitgegroeid tot een professioneel schadeherstelbedrijf aan het Vaartje in Someren-Eind. Autoschade van Mierlo is een écht familiebedrijf, opgericht door Huub van Mierlo en in 2010 overgenomen door zoon Roel. Samen met zijn vrouw Sanne is Roel van Mierlo het gezicht van het bedrijf.

Roel: “Schade aan je auto is al vervelend genoeg. Daarom zet ik samen met mijn team van ervaren professionals alles in het werk om jou te ontzorgen en hoogwaardige kwaliteit te bieden. Na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie, geven we je de ruimte om te vertellen hoe de schade is ontstaan. Hierna leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen. Daarbij houden we van transparante communicatie over de werkzaamheden en bijbehorende kosten. De schade aan je auto wordt in onze moderne werkplaats door goed opgeleid personeel hersteld. Ook het gehele verzekeringstraject nemen we je uit handen. Zo heb jij nergens meer omkijken naar. Als vanzelfsprekend houden we je gedurende de werkzaamheden goed op de hoogte.”

 

Neem contact met mij op

U kunt ons altijd bellen of mailen, maar wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Terug naar de homepage
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×