Spotrepair reparatie

Spotrepair is de reparatie van kleine esthetische schade aan uw auto. De typische schades op en bij parkeerplaatsen. Een winkelkarretje schampt tegen uw auto, of een passerende fietser. Ook dan is het zaak dat wij uw auto er weer uit laten zien zoals deze de showroom uitreed!

Onze voordelen

  • Klaar in een dag!
  • Vervangend vervoer
  • Zonder uitduiken, beperkt in kosten
  • Alle lak-kleuren op voorraad
  • Geen eigen risico!

Voorbeelden Spotrepair

Onderstaand een voorbeeld wat we kunnen betekenen op het gebied van Spotrepair. Zoals u ziet is er helemaal niets meer van te zien. dit is haalbaar tot zeer grote schades op bumpers, maar ook op het plaatwerk. Met alle mogelijke (metallic) lak-kleuren in eigen huis van alle merken is uw auto in goede handen!

Over Spotrepair

Spotrepair

Spotrepair: alleen het beschadigde deel van je auto wordt gespoten 

Bij Autoschade van Mierlo begrijpen we dat je de kosten voor schadeherstel het liefst zo laag mogelijk houdt. Heeft je auto kleine schade opgelopen, ongeveer ter grootte van een A4’tje? Dan biedt spotrepair uitkomst. Spotrepair houdt in dat niet het complete auto-onderdeel wordt hersteld, maar dat alleen het beschadigde deel van je auto gespoten wordt. En dat bespaart óns tijd en dus jóu geld!

Spotrepair is een voordelige manier van schadeherstel

Kleine schades, zoals hagelschade of parkeerschade zijn soms niet te voorkomen. Bij spotrepair doen we ons uiterste best om de originele lak van je auto zoveel mogelijk in takt gehouden. Zodra de plaatselijke reparatie is volbracht, is de beschadiging onzichtbaar geworden. Laat ons je schade verhelpen met spotrepair!

 Benieuwd of spotrepair een optie voor je is?

Houd er rekening mee dat een beschadiging niet te groot mag zijn voor de spotrepair methode. Ben je benieuwd of spotrepair een geschikte oplossing is voor de schade aan jouw auto? Rijd gerust even langs, dan kijken we graag of we iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact met mij op

U kunt ons altijd bellen of mailen, maar wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Terug naar de homepage
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×